Tarieven

Elk project is uniek.

Dit geldt zowel voor de wensen & eisen, als voor de grootte van het project. Echter is het wel zo prettig om vooraf een inschatting te kunnen maken van de kosten.

Website design


Website zijn er in alle soorten en maten. Wilt u alleen een landingspage of toch een aantal extra pagina's? Misschien wilt u wel een webshop. De keuze en omvang zijn zo divers, dat het belangrijk is om eerst uw wensen te bespreken. Vanuit daar ontvangt u een offerte op maat tegen een eerlijke en scherpe prijs!.

Website onderhoud


Is uw website door QREATOR ontwikkeld?

Vanaf slechts € 10,- ex. btw per maand wordt Wordpress en de geïnstalleerde plug-ins bijgewerkt. Zo blijft uw website altijd up-to-date zonder dat u hier zelf naar hoeft te kijken.

Logo Design


Kies uit een woordmerk of een beeldmerk logo. Bij een beeldmerk gebruikt u een illustratie als logo (Apple), waarbij een woordmerk uitsluitend gebruik gemaakt wordt van letters (Philips). U ontvangt altijd een uniek logo.

Vanaf € 175,- ex. btw.

Poster | Flyer


Posters & Flyers zijn er in alle soorten en maten. Bij specifieke wensen kunt u contact opnemen via het contactformulier. Hieronder treft u een algemeen tarief voor standaardformaten een A4 poster en A5 flyer. Hierbij levert u het eigen logo en eventuele foto's van de gebeurtenis aan.

Overige media


Staat uw specifieke opdracht er niet tussen? Neem dan contact op via het contactformulier en samen bespreken we de mogelijkheden!

MEER WETEN?

Nieuwsgierig geworden of gemotiveerd om samen te werken? Neem dan nu contact op!


Copyright 2020 - QREATOR | KvK: 80744850 | btw id: NL003480869B51 | info@qreator.nl

Qreator op Social Media: