B. Scheffers - Glazenwasserij en Schoonmaakservice

Dienst:

All-in-One

Sinds 1960 is Glazenwasserij Scheffers actief in de schoonmaakbranche. Sinds 2015 is het bedrijf overgenomen van vader tot zoon en zijn de diensten uitgebreid. Wij bieden professionele glasbewassing voor zowel zakelijk als particulier. Daarnaast zijn wij ook specialist op het gebied van zonnepanelen, terrasoverkappingen en rolluiken. Ook voor complete interieurverzorging kunt u terecht bij B.Scheffers glazenwasserij & schoonmaakservice.


Opdracht

Na een eerdere samenwerking met betrekking tot het opnieuw ontwerpen van het bedrijfslogo en het ontwerpen van visitekaartjes en flyers, raakten wij wederom in contact voor het ontwerpen van een website. Op dat moment was Boy enkel te vinden op Facebook.

Proces

Tijdens het eerste gesprek hebben we gekeken welke pagina's ├ęcht belangrijk zijn. Dat zijn de verschillende diensten, maar ook de reviews die B. Scheffers in de loop der jaren heeft opgebouwd. Aangezien Boy al een mooie klantenkring heeft opgebouwd in de zakelijke markt heeft Qreator geadviseerd om hier ook gebruik van te maken. Na het presenteren van het concept is de website met een aantal kleine aanpassingen geheel naar wens opgeleverd.

Ontwerp

De kleurstelling gebaseerd op het logo maakt de uniformiteit compleet. Boy wilde een website die vooral duidelijk was voor de bezoekers. Clean en overzichtelijk.